Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter

Maritimworkshop - udvikling af turismeprodukter


Dato og tid

Torsdag d. 1. marts 2018 kl. 15:00 til 17:30

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 28. februar 2018 kl. 09:00

Sted

SET
Østerbro 7
7800 Skive
Denmark

Arrangør

Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter
+45 96147677
sbj@skiveet.dk

Invitation til workshop
Udvikling af turismeprodukter

LAD OS SAMMEN TILTRÆKKE TURISTER TIL LIMFJORDEN

Det er med stor fornøjelse, at vi i samarbejde med Enjoy Limfjorden kan invitere dig til at deltage i en række udviklingsmøder, hvor vi vil nå frem til nye, konkrete og salgbare produkter og aktiviteter ved Limfjorden.

Formålet er at skabe oplevelser for områdets turister, som vil være til gavn for dig og det lokale erhvervsliv. Derfor har vi brug for dine input og ideer til produkter, aktiviteter eller lignende, som du mener vil gavne dit udbud til turister, eller produkter og aktiviteter, som du oplever turisterne efterspørger. Det eneste ”krav” er, at produkterne har relation til Limfjorden.

HVAD FÅR DU UD AF MØDERNE?
Gennem de tre udviklingsmøder arbejder vi sammen på at udvikle forskellige produkter, som du og de andre deltagere har en god idé til. Derefter finansierer Enjoy Limfjorden grundproduktet for jer under forudsætning af, at du vil engagere dig i projektet. Første udviklingsmøde bliver afholdt i Skive.

Johanne Bugge:
Johanne  Bugge   vil   deltage  som facilitator og ordstyrer på udviklingsmøderne. Hun er en af Danmarks fremmeste konsulenter inden for turismeudvikling og er kendt for at have et glimt i øjet og være en venlig, men bestemt sparrings­partner for turisterhvervet og turisme­organisationer.

DATO:
01. marts kl.15-17.30 

Tildmelding senest 28/2

Støttet af Landdistriktspuljen

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter
+45 96147677
sbj@skiveet.dk