Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter

Forretnings- og/eller teknologiudvikling via stærke universitetssamarbejder


Dato og tid

Torsdag d. 16. november 2017 kl. 07:30 til 09:00

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 9. november 2017 kl. 12:00

Sted

SET
Østerbro 7
7800 Skive
Denmark

Arrangør

Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter
+45 96147677
sbj@skiveet.dk

Forretnings- og/eller teknologiudvikling via stærke universitetssamarbejder

Er du i gang med, eller står du overfor, at skulle forny din forretningsmodel, så kan universitetet i Herning være den hjælper, som får dig i gang eller i mål. Det samme gælder hvis du går med overvejelser om implementering af ny teknologi i din virksomheds produkter. I begge tilfælde kan du koble studerende fra universitetet ind i din proces og få adgang til den nyeste viden via forskellige samarbejdsmodeller.

Samtidig vil dit engagement med universitetet udgøre en potentiel rekrutteringskanal af højtuddannede medarbejdere, hvilket for mange allerede i dag opleves som en mangelvare på det danske jobmarked. Hertil kommer at Skiveegnen, med et tæt samarbejde og et engageret og aktivt erhvervsliv, vil kunne positionere sig selv langt stærkere end det nuværende niveau på universitetet blandt de studerende (hjælp til selvhjælp).

På dette korte møde vil SET og Aarhus Universitet Herning fortælle om aktuelle samarbejdsmuligheder for virksomheder med udfordringer på forretningsudvikling og teknologi. Helt specifikt handler det om TMBI Challenge 2018, praktikforløb og diverse semesteropgaver. På hver sin måde stærke redskaber for din virksomhed i forhold til fremdrift og viden i din proces.

Fra Aarhus Universitet Herning deltager Karrierekonsulent John Hansen.

Tænker du bare det mindste på forretningsudvikling og/eller teknologiudvikling, så kom og hør om og hvordan din virksomhed kan gøre brug af dette samarbejde.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter
+45 96147677
sbj@skiveet.dk