Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter

Medlemsarrangement - Netværk og foredrag med Karen Marie Lillelund - ekstra billetter


Dato og tid

Onsdag d. 8. november 2017 kl. 17:00 til 21:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 3. november 2017 kl. 09:00

Sted

Pinenhus
Pinen 3
7800 Skive
Denmark

Arrangør

Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter
+45 96147677
sbj@skiveet.dk

Netværksaften og foredrag med fagligt input 

Som medlem hos SET har du mulighed for at deltage i et eksklusivt medlemsarrangement. 

I år byder vi på en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere: Karen Marie Lillelund! 


Program:

Kl. 17.00 Dørene åbner: check in, snacks og networking

Kl. 17.30 Velkomst

kl. 17.45 Foredrag Karen Marie Lillelund

Kl. 19.15 Middag og snak over bordene

kl. 20.30 - 21.00 Tak for i dag
 
 

Foredrag - Humor som værktøj til arbejdsglæde

Humor som værktøj til arbejdsglæde

Humor er en eftertragtet egenskab. Vi ønsker os medarbejdere med humor, kolleger med humor, kærester med humor og det gør da heller ikke noget, hvis kioskmanden og kasseassistenten har et humoristisk overskud. Men det hjælper ikke meget, hvis vi nøjes med at ønske os, at omgivelserne har humor. Vi kan som bekendt ikke ændre andres adfærd - kun vores egen.
 
Det humoristiske overskud starter hos os selv og Karen-Marie Lillelund giver i dette foredrag mange forskellige bud på, hvor vi kan begynde i det nære, på jobbet i parforholdet og i forhold til os selv.
 
Det er en udbredt misforståelse at nogen mennesker simpelthen mangler humoristisk sans. De har den. De har bare aldrig trænet den. Andre har fået humoren ind allerede fra barndommen og de har selvfølgelig en fordel. Ligesom mennesker, der har fået grundlagt gode motionsvaner allerede i en tidlig alder har nemmere ved at fastholde et sundt aktivitetsniveau. Men det er aldrig for sent at gå i gang. Heller ikke når det gælder humor. Der er mange forskellige veje til mere munterhed i hverdagen og alt efter personlighed vil nogen virke lettere end andre. Men en ting er sikkert: Der er en humoristisk vej til os alle. Det gælder bare om at finde den.
Om Karen-Marie Lillelund

Karen-Marie er en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere.
 
Med sin smittende livsglæde og lattermildhed og sin evne til at formidle den har hun igennem mere end 15 år bragt både ny viden, eftertanke og til sine tilhørere.
 
Hun er to gange blevet kåret som Danmarks bedste foredragsholder af eventbureauet Confex og har modtaget prisen som ”Årets Erhvervskvinde i Nordjylland”. Hun er desuden certificeret ”Corporate speaker” fra USA og taler også gerne på engelsk,
 
Ved siden af sin foredragsvirksomhed skriver Karen-Marie klummer for Arbejdsmiljø Magasinet og bladet ”Kulør”.
 
Hun har skrevet fire bøger med udgangspunkt i foredragene: ”Humor i ledelse” (Børsen), ”Sådan bli’r du for lækker” (Potentiale), ”Humor på arbejde” (Gyldendal Business) og ”Håndbog til et lattermildt liv” (Gyldendal Business)
 
I 13 år har Karen-Marie været bakkesangerinde i den gamle pavillon på Dyrehavsbakken og i foråret 2012 havde hun premiere på sit første one-woman show ”Karen-Marie Lillelund i godt selskab” Et musikalsk underholdningsshow, som spillede for fulde huse i både Ålborg, Århus, Odense og København.
 
Den tyske filosof Immanual Kant har sagt, at ”som modvægt til livets mange sorger har himlen skænket mennesket tre gaver: Håbetsøvnen og latteren.”
 
Og helt i tråd med det, har Karen-Marie gjort det til sit mål at demonstrere lattermildhedens betydning for menneskeligt samvær og kommunikation, og hvordan det faktisk ikke bare er en kliché, at alting bliver bedre og nemmere, hvis man kan le af og med sig selv og hinanden.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter
+45 96147677
sbj@skiveet.dk