Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter

Springbræt - Iværksætterkursus


Dato og tid

Onsdag d. 22. marts 2017 kl. 09:00 til onsdag d. 29. marts 2017 kl. 15:30

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 22. marts 2017 kl. 08:00

Sted

SET
Østerbro 7
7800 Skive
Denmark

Arrangør

Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter
+45 96147677
eli@skiveet.dk

Springbrættet er for dig som er nyopstartet iværksætter - måske har du ikke engang fået CVR nr endnu, men du ved hvad du vil starte - altså hvilket produkt/ydelse du har.

Springbrættet er 2 dages kursus, hvor du finder ind til kernen af din idé og får den rigtige start som iværksætter. Formålet er, at give nyopstartede eller dem der har en ide og overvejer at starte til at få et kick of i starten af deres virksomhed. Der er masser af input, sparring til, tips og tricks til din opstart. Du går fra kurset med en lille forretningsplan samt en køreplan for de næste skridt for at komme godt i gang.

Datoer: 
22. marts
29. marts

Begge dage fra kl. 9.00 - 15.30

Dag 1: Min succes starter tager udgangspunkt i det jeg brænder for

Hvad er det der er afgørende i forhold til at få succes som iværksætter. Vi arbejder med at finde ind til kernen i det der driver netop dig – også på den lange bane. Der skal være sammenhæng mellem det som du tilbyder dine kunder og det som du brænder for. Det er mest holdbart i længden. Sådan er det heldigvis også de fleste gange men ofte er vi ikke gode nok til at få det fortalt og være modige nok til at fokusere på netop det og gøre det klart for mulige kunder, hvad vi står for.

Dagen rummer kort sagt tips og tricks til det der er vigtigt når du skal give din virksomhed en klar profil.

Vi kommer også ind på de personlige/psykiske barrierer de fleste iværksættere kommer til at stå over for.

Når dag 1 er færdig får du en opgave med i forhold til din egen forretningsplan – i de mere overordnede linjer.

 

Dag 2:

Du arbejder med og præsenterer din egen forretningsplan/strategiplan.

En af udfordringer ved at starte op er ”hvad er det konkret jeg skal nu”. Vi sætter derfor fokus på en køreplan, hvor du arbejder med de næste skridt – både på helt korte og den lidt længere bane.

Vi ser derfor nærmere på din overordnede forretningsplan, for herefter at bryde den ned i mindre og mere overskuelige skridt. Din forretningsplan indeholder nemlig en lang række antagelser, som du skal ud og teste.

Vi kommer til at gennemgå målgrupper (hvem er dine kunder og hvilke behov har de), hvad er det for behov du dækker med dit produkt (eller service). Hvad kræver det af tid og penge, at realisere din idé? Og kan vi eventuelt minimere disse ressourcer? Vi ser derfor på, om vi kan sikre dig, at du kommer ”smart fra start”. 

Dag to indeholder også opstilling af mål både i forhold til det personlige, det strategiske og det økonomiske.

Vi forsøger at lave små hold, så gruppen kan blive tætte og vi oplever ofte at netværket fortsætter efterfølgende.


Undervisere: Christian Fuglsang driver til dagligt virksomheden Fuglsang&Co, hvor han underviser og rådgiver både iværksættere og virksomheder i entreprenørskab og innovation. Christian kan hjælpe dig med at stille skarpt på din idé samt målgruppe og samtidig give dig redskaber, der sikre dig den bedst mulige start.


Bolette Bjerre er opvokset med selvstændighed og iværksætteri. Bolette driver konsulent virksomheden byBJERRE, hvor hun underviser i iværksætteri og innovation samt Bolette driver webshoppen OnlineLiving.dk.

Bolette har med sine 10 år som iværksætter fingeren på pulsen og stiller skarp på de udfordringer du kan møde som iværksætter. Du får konkrete redskaber til at træffe beslutninger, undgå faldgrupper og dermed være i stand til at tage næste skridt i din virksomhed.

 

 

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter
+45 96147677
eli@skiveet.dk